Crystal Symphony

Crystal  Symphony
"CrySe" i Sydney Harbor

søndag den 27. november 2016

Pridal Odysse dag 1

Pridals odysse  2016-2017 !

På en regnfuld tidlig morgen den 25. november 2016, forlod jeg NCE med BA-341, en A-319, til LHR. Det tegnede til at blive "one of those days" trist med masser af skyer og turbulent flyvning op over de Franske Alper mod Paris, men pludselig kom Captainen ind på højtaleren og annoncerede, take it easy om lidt skinner solen, og I vil se både "the white Cliffs of Dover" og Winsor Castle, vi skal nemlig lande fra west mod øst i LHR.
Ganske rigtigt "seat belt signs off" og vi begyndte at descende mod LHR . Der var usædvanlig lidt trafik mod LHR , så vi passerede the English Channel  med den lave morgensol i ryggen.
I tell you, det føltes en lille smule, som det de engelske piloter under 2. verdenskrig må have følt, når de så "the white Cliffs of Dover" efter et natligt togt over Tyskland. Solen i ryggen, the blue skyes over London, og disse flotte hvide paneler, der rejser sig op af den Engelske Kanals blå vand. Det var helt "Papa Bue'sk".
Dette var ikke alt. Kaptajnen lavede et stort højresving for at komme i position til at lande mod øst i LHR. Lidt efter så vi så Union Jack vejre over Windsor Castle. Elisabeth var nok ikke stået op endnu, men høre os kunne hun sikkert, selvom hun er vant til denne flystøj.
Selvfølgelig huskede jeg at fortælle Kaptajnen, da jeg forlod flyet, at he had just "made my day" with his optimistiske annoncering, og bag efter mere end opfyldt de vildeste forventninger.
Derefter fulgte 4 timers ventetid i LHR' Club lounge, 2 timer er obligatorisk for at være sikker på, at bagagen kan følge med. Jeg huskede på, at det hele var frivilligt, så ingen sure miner.
Endelig tid til afgang for  BA-273, en B-777, fra LHR til SAN (San Diego).Det er i øvrigt mit favorit fly, ikke for stort, så Pax køerne er rimelige.
Disse moderne fly synes at have gummivinger. Det er ikke ualmindeligt, at vinge tipperne bøjer 8 meter op over vandret under flyvningen. Det ser lidt uvant ud, når man selv har fløjet "såkaldt" fixed vinge fly.
Solen nåede lige netop at overhale os med en halv time inden vi landede.
Det blev en lang dag, inden jeg nåede frem til hotel Palomar downtown i San Diego.
San Diego er ikke nogen lille flække, men en millionby, og hvis vi regner de nærmeste forstæder med kommer den nok op på 3 millioner.


                                                           Airbus  A-319   NCE - LHR
                                                     Boing  B-777      LHR - SAN
                                                             White Cliffs of Dover
                                                                   Windsor Castle
                                                                  Windsor Castle  Parade
                                                       US Marine Corps  Training
                                                                More Training
US NAVY  flat top  Midway
                                                 Graduated  US MARINE (Leather necks)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar