Crystal Symphony

Crystal  Symphony
"CrySe" i Sydney Harbor

mandag den 17. januar 2011

Til Valparaiso Chile






I Callao- Lima tog jeg på en tur til "the Nazca Lines" made by the Nazca People on the rock-strewn Pampa de San José.
Vi  fløj i et 1-motor Cessna Caravan fly til 12 pax. fra Lima til Pesco, hvor vi tankede op og fortsatte i ca 45 min. op mod bjergene til the Nazca Lines. Her fløj vi rundt og rundt over the lines  i ca 90 min., indtil  vi havde set alle de forskellige linier og figurer.
Det var et meget "bumpy ride", så man havde rekommenderet, at alle med tendens til "motion sickness" blev hjemme. Vi var 9 pax og 2 piloter i flyet. Det lykkedes alle at undgå at offre i poserne, selvom der var et par stykker, der var lige ved.
Billederne af "The Lines" blev ikke gode. Der var for megen turbulens, så det var umuligt at holde cameraet stille i så lang tid, at det kunne nå at focusere på noger som helst, men vi fik da set alle de forskellige linier og figurer lige fra  The Astronaut, The Bird, The Spider, The Monkey til The Hands  og flere.
I dag har vi så slappet af til søs.







Til frokost præsenterede the Chefs "The Grand Gala Buffet".
Hver af de forskellige chefs stillede med det, man kunne kalde deres "svendestykke".
Jeg springer middagen over i aften.
I morgen er det igen i "Pingvin Suit" efter kl. 1800.
Temperaturen her in the Humbodt current er cool, vandet er kun 18 grader C.
Skype er meget upålideligt, hvis overhovedet eksisterende, på disse længde- og breddegrader.

Det blev en fantastisk aften, selv i "Pingvin suit" , efter middagen præsenterede de et fantastisk show, en slags kavalkade over musicals : Evita, Les Miserable, Don Quichotte, American Dream, Cats og Mama Mia.
Vi fik alle de kendte melodier med tilsvarende dansearrangementer, dette cruise's hidtidige højdepunkt, hvad angår entertainment.

5 kommentarer:

  1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  2. Hvad er de der aber, ænder og landingsbaner så? Er det Aliens, et sydamerikansk konspirationsprojekt eller bare en turist fælle generered af spejderkorpset: korncirklerne?
    Det er vi et par stykker der gerne vil vide ;)

    SvarSlet
  3. Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kagebord, så det ligemeget om de kalder det jorbærsnitter ostekager eller svendestykker.......

    SvarSlet
  4. Hej Jens
    Utroligt spændende at læse om dine eventyr og sikke nogle flotte billeder! Næste gang du kommer til Kina, må du skrive et kapitel på vores blog!!!
    Nyd ferien!
    Kh
    Mette

    SvarSlet
  5. Kære Jens.

    Det ser ud til, at du oplever mange spændende ting på din lange rejse. I går den 27.ds. havde vi både Dorrit og Vibeke til middag på Asia House i Vanløse. Anledningen var Aage's fødselsdag den 4. februar. Vi gik hjem til os bagefter. Det blev rigtig fornøjeligt.
    Den 6. februar kommer Milna til Staden, og Dorrit kommer til middag. Så vi passer godt på din søde frue.
    Kærlig hilsen og pas godt på dig selv, til vi ses igen

    Marianneog Aage

    SvarSlet