Crystal Symphony

Crystal  Symphony
"CrySe" i Sydney Harbor

tirsdag den 13. december 2016


Pridal – Aventure    dag  18

Apropos det var ganske smertefrit at miste et kalenderdøgn, de fleste ombord kunne alligevel ikke huske om det var mandag den 12 og dagen efter onsdag den 14. Dagene til søs er så ens, at det kan være svært at skelne dem fra hinanden.

Det er ikke, som da jeg var stationeret i Anchorage og fløj SAS ruten fra Anchorage til Tokyo og tilbage til Anchorage igen, 2 gange om ugen. Her oplevede jeg 2 juleaftener og 2 nytårsaftener samme år. Jeg fejrede højtiderne først i Tokyo og siden i Anchorage. Kollegerne, der var stationeret i Tokyo, og fløj modsat, oplevede hverken Juleaften eller Nytårsaften dette år.

Når man flyver vestover mister man en dag, til gengæld når man flyver østover får man en dag tilbage. Der er ikke noget hocus pocus i det.

Now it is time for new Enrichment lessons:

1)     “Bula – Say it with a smile in Fiji.”

2)      “Global threats in the Twenty first Century” part 2

I morgen kommer vi 6 timer for tidligt til Nuku Alofa - Tonga, så excursionerne er fremrykket 4 timer. Tonga er et lidt større sted end Aitutaki. De har en pier, så dønningerne, som skræmte os fra landgang på Aitutaki, skulle ikke være noget større problem i Tonga harbor.

 Vores Vice Captain med de våde "hoser"
 Vi nærmer os Tonga
 Det går bare strygende
I morgen tidlig er vi fremme


1 kommentar: