At
Sea to Kota Kinabalu Saba Malaysia dag 98.
Excursion:
Skipper & Hoteldirektør bød på specalarrangement for gruppen på 30 Grand
Voyagers.
Vi mødtes kl. 1000 i
hovedrestauranten – deck 5, og blev ført ind i skibets galley – samme deck,
hvor der var arrangeret Frühschoppen Brunch, en tysk-østrigsk tradition bestående
af bier und Bavarian food, lige fra stegt pattegris til forskellige slags
pølser med hvad dertil hører. I baggrunden German Beerhall Music.
Kl. 1100 fulgtes vi alle med
Skipper op på Broen – deck 10, hvor han forklarede alle de nødvendige ting for at
styre Crystal Symphony.
Derefter var der mulighed
for at stille spørgsmål. Du drømmer ikke om, hvad ældre amerikanske damer gerne
vil vide om sådant et skib. Svarene var lige fra, et godt spørgsmål, det kunne jeg
også godt tænke mig at vide, til, det har jeg ikke den fjerneste ide om.
Der er altid nogen, der
stiller spørgsmål, for at markere, at de er til stede og har forstået et eller
andet, som de mener, at alle i gruppen skal delagtiggøres i, men som desværre i
denne situation er fuldstændig irrelevant.
Det er faktisk tilbage løb til Boracay
Næsen den rigtige vej
Früschoppen Brunch
De fylder for meget
Så var der hul
Skipper fortæller
Skipper besvarer spørgsmål
I gamle dage det vigtigste instrument
I dag fylder det ikke ret meget blandt de øvrige instrumenter
Ingen kommentarer:
Send en kommentar