Crystal Symphony

Crystal  Symphony
"CrySe" i Sydney Harbor

lørdag den 7. februar 2015

Agenda

Agenda

Det er hårdt, at være turist !

I dag den 7. februar, så programmet således ud.

0930–1030    Forelæsning om hvordan Amerigo Vespucci kom til at navngive Amerika, i stedet for Christopher Columbus. Det undrer stadig ”sagkundskaben”. Man skal være gode venner med cardiograferne viste det sig?

1030–1130    The Bounty Mutiny, med Captain Bligh og Mr. Fletcher Christian i hovedrollerne. Hvem var egentlig helten, og hvem var skurken, når man ser på “The true Story” og glemmer de 3 filminstruktørers 3 romantiske film, indlæg og konklusioner?

1330-1430    Astronaut  Dr. Tom Jones udredning af, at det er ligeså risikabelt at leve med truslen om et Astroide nedslag , som det er at gå ombord i et rutefly! Derfor er man i fuld gang med at forberede forskellige procedurer for, hvad man skal gøre, hvis radaren viser, at der kommer en Astroide med kurs mod os.

2030-2200    Showet i Teatret :     Pirates  have boarded Cystal Serenity !

 0400             I morgen tidlig når vi frem til Pitcairn, hvor vi senere på dagen får besøg af efterkommerne efter mytteristerne fra Bounty. De kommer ombord på skibet, og skal fortælle deres historie om livet på Pitcairn siden dengang.

0505              Rumstationen kommer lige hen over vores position, og Tom Jones vil forsøge at udpege den blandt stjernerne, såfremt det ikke er overskyet!

1 kommentar:

  1. Ok så i kan vælge om i vil slås ihjel af en Asteroide, eller pirater, svært valg...
    Ham Tom Jones må da kvæde en vise når hans sommerhus flyver forbi, det er for øvrigt meget tydeligt, har set det et par gange..
    Hvad er så chancen for at blive ramt af en asteroide mens man sidder i et rutefly.. lidt at tænke over til kaffen...

    SvarSlet